Sant Quirze i Sant Julita, patrons de Calella

El mes de juny celebrem, poc abans del solstici d’estiu, la Festa Major petita de Caella en honor als seus Patrons Sant Quirze i Santa Julita. Enguany coincideix amb els 200 anys del trasllat de les imatges dels màrtirs a la capella del carrer Bartrina. Mossèn Pere Bellvert ens ho explica amb dades històriques en aquest text: http://parroquiacalella.cat/1/200-anys-de-veneracio-de-st-quirze-i-sta-julita-al-carrer-bartrina/

Qui eren Sant Quirze i Santa Julita? màrtirs cristians protectors dels nens i els pobres segons la tradició. A Calella són venerats el 16 de juny, durant la missa de la secretària, amb el cant dels goigs dedicats als Sants Patrons. https://www.radiocalellatv.cat/els-goigs-de-santa-quirze-i-santa-julita/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: